Fjantig plakatpolitik av Moderaterna #blogg100

Tendenserna har funnits där ett tag. Moderaterna lägger i mitt tycke alldeles för stor vikt vid sin huvudmotståndare Socialdemokraterna i sin offentliga kommunikation.

Det är mindre än en månad sedan partisekreterare Kent Persson i ett internt moderat nyhetsbrev kritiserade Stefan Löfven för utebliven förnyelse av socialdemokraternas politik sedan Löfven tog över efter Juholt för ett år sedan.

Jag reagerade den gången och jag gör det idag igen när det återigen är just Kent Perssons publiceringar som är märkliga.

Idag handlar det om den här bilden som Persson publicerade på sin Facebook-sida:

223293_10151423026789431_1370169318_n

Jag tycker att det är fel fokus och att det signalerar dåligt självförtroende när Moderaterna återigen väljer att använda Stefan Löfven i stället för sin egen politik.

I en kommentar till bilden på Perssons Facebook-sida skriver någon att det är trist och förolämpande att dom inte tror högre om oss väljare och vårt intellekt. Jag är beredd att hålla med.

Det handlar om fjantig plakatpolitik istället för att på ett seriöst sätt visa pondus som det statsbärande parti man säger sig vilja vara.

Inlägg #027 från mig i #blogg100 som är ett initiativ av Fredrik Wass.