Berättelsen om min löpning del 3

Musik poddar och teknik

Under alla år har någon form av lyssning varit en del av träningspassen. I början mest musik men ganska snabbt blev det istället poddar av olika slag men mest träningspoddar. Jag vet inte hur många träningspass som Träningspodden med Jessica Almenäs och Lovisa Sandström varit i mina öron. Men även Marathonpodden och Jonas Coltings pod. I början lyssnade jag på en iPod med hörlurar med sladd. Sedan blev det via telefonen och trådlösa hörlurar. I mina lopp hade jag musik till en början men det slutade jag med till sist. Efter min stroke klarar jag inte av träningspoddar längre!

Vid sidan av att lyssna på något har tekniken följt mina steg. I början loggade jag rundorna i telefonen med hjälp av Runkeeper och Strava innan det blev Garminklockor som registrerade allt och då även pulsen och en extra enhet på skorna när jag sprang på löpband. Precis när allt tog slut hade jag köpt ett löpband som jag skulle klara av vinterhalvåret på. Jag hann med tre eller fyra pass på det innan det tog slut. Det står nu hos min bror Daniel.