Tänk om Zlatan gör ännu en Zlatan?

Att Zlatan skulle lämna Paris den här sommaren är nog ingen högoddsare för någon.

Att han lämnar beskedet nu är bra för EM. Sättet han gör det på är Zlatan ut i fingerspetsarna:

My last game tomorrow at Parc des Princes. I came like a king, left like a legend

Nu fortsätter spekulationerna om var han ska ta vägen. Premiere League, tillbaka till Italien eller kanske en glassig avslutning av karriären i Los Angeles?

Personligen hoppas jag att han har energin kvar att stanna i Europa och inte ge sig av till USA. Sannolikt skulle Los Angeles passa honom som handen i handsken med tanke på framtid och möjligheter som ges med en sådan flytt.

image.php

Men tänk om Zlatan ännu en gång gör en Zlatan och överraskar oss alla med ett val som ingen ens skulle få för sig som sannolik?

Tänk om han helt enkelt vänder på allt och väljer det fullkomligt otänkbara att faktiskt återvända till Malmö FF för att där avsluta det hela?

Den ende riktigt stora svenska stjärnan, som jag kan komma på gjort ett sådant avslut senaste 20 åren, är Henrik Larsson som återvände till Helsingborg från Barcelona.

Zlatan tillbaka till Malmö hade varit tidernas återkomst till Allsvenskan och egentligen precis i linje med det mesta Zlatan har tagit sig för under sin karriär – varit oförutsägbar och ofta gjort det som ingen väntat sig.