Hjälp! Ge mig en fråga och ett ämne att blogga om #blogg100

Blogg100-utmaningen har snart pågått en månad, men det här med att blogga en gång om dagen är ingen dans på rosor.

Hade någon sagt till mig för 5 år sedan att jag skulle ha problem att skriva ett inlägg om dagen hade jag nog bara skrattat. Nu går det alldeles utmärkt vissa dagar, när det till och med kan bli mer än ett, men kräver ett födande på kvällarna andra dagar för att få till något vettigt.

Det är inte synd om mig. Inte det minsta. Jag har självmant givit mig in i utmaningen att blogga hundra dagar på raken och det är just att inte ge upp som driver mig när det är segt så som det är idag.

Därför har jag kommit på den briljanta (nåväl…) idén att be om hjälp och göra det av er som läser min blogg och som känner mig på Facebook och Twitter.

Jag ber om förslag på:

  • En fråga om vad som helst som ni tycker att jag ska svara på.
  • Ett ämne som ni tycker att jag ska blogga om.

Ni kan skriva frågan och ämnet i en kommentar här under, maila den till mig på blogg[at]signeratkjellberg.se eller som ett meddelande på Facebook/Twitter om ni känner mig där.

Spännande att se om det finns några halmstrån att använda en av dagarna när det är tomt på egna idéer!