Öka takten i bloggandet #blogg100

Okej, jag ger det i alla fall en chans då.

Först hade jag inte tänkt mig att blogga något varje dag hundra dagar i rad i det uppdrag som Fredrik Wass satt upp med #Blogg100 för andra året i rad. Men sedan såg jag alla som ska delta och blev inspirerad att vara en del av det hela ändå. När jag då kan läsa att det är okej att börja även idag (och fortsätta en dag längre) så kör vi även här.

För någon dag sedan beskrev jag mitt bloggande sedan starten 2005 och hur det har förändrats på alla tänkbara sätt och att frekvensen (och tvånget) har minskat rejält på senare tid.

Jag tror inte att det här innebär 100 dagar av högkvalitativa inlägg. Det kommer att bli en mix från min sida, men framför allt kanske det kan innebära att andra bloggare som jag tidigare har läst med nöje återigen börjar producera intressanta inlägg betydligt oftare. I alla fall ser jag en rad namn i listan som gör mig glad att få läsa varje dag framöver.