Tillbaka från paradiset

Ett långt uppehåll här på bloggen är nu över.

Orsaken till detta uppehåll, från början av februari, är den långa resa som jag och min familj (fru och två barn på 4 och 7 år) har varit ute på i 77 underbara dagar. Ja alla minuter kanske inte var renodlat underbara men dagarna och resan i sin helhet var det.

Vi har under de här veckorna avverkat i tur och ordning Singapore i några dagar, sol och bad på Pangkor Island i Malaysia i 12 dagar, storstadsliv i Kuala Lumpur i 3 dagar, en vecka i Sydney, 21 dagar med husbil på Nya Zealand, paradisliv på Cooköarna i 10 dagar, 3 galna dagar i Las Vegas, 12 dagar med husbil i Florida och avslutningsvis 6 dagar på Manhattan i New York. Till det kommer lite resdagar inklämda mellan delmålen.

Allt detta har vi dokumenterat på vår blogg Lost in paradise som startades upp redan när vi började planera resan sommaren 2010.

P4224219 (640x480)

Även om det har varit intensiva 11 veckor på sitt vis så har det också, självfallet, givit många stunder att fundera på både det ena och det andra i sitt eget liv och om sådant som finns runt omkring en både på resan och där hemma i vardagen. Noteringarna i ganska många och en del kommer säkert att resultera i en eller annan bloggpost framöver.

Inte minst är det intressant att sporadiskt följa nyhetsflödet och den politiska debatten i Sverige. Även här finns det en del funderingar som både på kort och lång sikt kommer att påverka en del av mina åsikter och den här bloggens fortsatta kurs och utformning rent innehållsmässigt.

För stunden handlar det om att landa och återgå till vardagen igen. Men ett livstecken tyckte jag var på sin plats i alla fall.