Borås Tidning – en prenumerant mindre

En kort fundering infann sig på midsommarafton när morgonens Borås Tidning innehöll söndagsbilagan.

Men jag slog snabbt bort det och kopplade det nog till att det var midsommardagen som var tidningslös dag i helgen. Märkligt i sig, men ett normalt beteende i morgontidningsbranchen.

Lika normalt tyckte jag dock inte att det var när det visade sig att det inte heller igår, en helt vanlig söndag, kom någon tidning. Jag drog mig till minnes söndagsbilagan från två dagar tidigare och insåg att det i prenumerationen inte heller ingick någon tidning för denna vanliga söndag.

Någonstans är nog det här droppen som kommer att få oss att säga upp prenumerationen.

Min fru har sagt det flera gånger, men jag tror vi inväntar semestermånaden som snart inleds, när morgontidningen fyller en funktion i betydligt högre grad än en vanlig jobbvecka när den snabbt bläddras igenom på 6 minuter, med många frukostar hemma i lugn och ro.

Men sedan, efter vecka 31, får Borås Tidning nog se sig om efter en annan prenumerant för att fylla luckan efter oss.