SR:s senaste uppdatering av iPhone-appen suger

Jag är en hängiven användare av Sveriges Radio och deras app för iPhone.

Varje vardagsmorgon lyssnar jag på P1 när jag åker till jobbet. Varje eftermiddag gör jag samma sak på vägen hem och det är ofta som jag valt att lyssna på P3 under mina löprundor senaste tiden.

Tyvärr har Sveriges Radio i sin senaste uppdatering lyckats med konststycket att försämra prestandan på appen riktigt rejält. Från att i princip aldrig bryta pga av dålig täckning eller annan orsak så sker det nu i princip hela tiden under min pendling och att försöka lyssna när jag springer är inte ens att tänka på. 

Förbättringarna i innehållet är säkert lysande, men att det vanliga radiolyssnandet som jag uppskattar så mycket nu blir ett enda stort irritationsmoment är jättetrist.

Jag hoppas en ny uppdatering kommer snarast så att jag kan sluta sitta på bussen och svära över hur mycket Sveriges Radios iPhone-app suger för närvarande.