En hel vecka utan respons från @antonabele

Det är efter moget övervägande som jag skriver det här inlägget.

Jag vill inte att det ska uppfattas som att jag punktmarkerar eller på annat sätt kliver över någon gräns, men jag kan ärligt talat inte låta bli att undra hur riksdagsman Anton Abele resonerar i sin dialog med människor.

För en vecka sedan publicerade han i Expressen, på deras debattsida, ytterligare en text där han avhandlar sin syn på internet, de negativa sidor som finns och de regleringar han vill införa där. Jag kommenterade det då och jag har väntat i en vecka på att Anton Abele ska ta en seriös dialog om detta.

Det är sorgligt att behöva konstatera det, men Anton Abele tycks sakna allt intresse av att skapa denna dialog med människor som är intresserade av att göra detta på ett seriöst sätt. 

Vid sidan om mitt inlägg här på bloggen är samma text publicerad på Second Opinion och jag har på Twitter vid ett antal olika tillfällen försökt få Anton Abele att i alla fall säga någonting. Dock helt utan någon som helst respons.

Jag förstår helt enkelt inte hur man resonerar när man som Anton Abele gjorde gick ut och pratade om "Twittermaffian" och generaliserar över dom som hårdbevakar honom.

Jag har förvisso hårdbevakat Anton Abele den senaste veckan, men jag har gjort det på saklig grund med hänvisning till vad han som folkvald politiker har fått publicerat i Expressen.

Att han väljer att helt undvika någon form av replik är anmärkningsvärt. Är det någonstans han skulle vara på tårna så vore det kanske just på Twitter.

Om nu inte Anton Abele, mot alla förmodan, helt plötsligt behagar ta den debatt han själv gång efter gång initierar så ska jag också vara tyst – tills nästa gång han är ute i samma ärende, på generaliseringens bana.

 

Andra bloggar om , , , ,