Ulf Nilsson vänder blad och går vidare

Först och främst; ingen ska diskrimineras för sin ålder och kallas för gammal gubbjävel bara för att man har obekväma åsikter.

Ulf Nilsson skrev för någon vecka sedan en krönika i Expressen som med all rätta fick utstå kraftig kritik för från vitt skilda håll.

Att han också har fått motta mail som kritiserar honom är inget konstigt. Att kritiken skulle bottna i att han blir kallad bitter gubbjävel är hans egen tolkning, vilket ingen kan ifrågasätta. 

Men istället för att försöka förstå vad kritiken emot hans krönika bottnade i egentligen så väljer han att likt kungen "vända blad och gå vidare". Han väljer att lämna pudelns kärna och istället plocka upp bollen om åldersdiskriminering och att folk i sin ilska över krönikan kallar honom bitter gubbjävel.

Han lyfter en viktig fråga, men han gör det i fel läge. Om det är så att han har fått förhållningsregler att undvika ytterligare bränsle på elden vet jag inte.

Men speciellt professionellt hanterar han i alla fall inte uppföljningen på krönikan som kom före jul. Om man nu inte avsiktligt väljer den kungliga varianten att vända blad och gå vidare vill säga

Läs även andra bloggares åsikter om ,