Nu lanserar Facebook “Project Titan” med egen mailklient

Nu ska Facebook uppenbarligen försöka att knyta sina användare ännu tajtare till sig och samtidigt konkurrera med Google.

Man har nämligen för avsikt att i början av nästa vecka lansera ett antal nya möjligheter och där ett mailkonto kopplat till ditt Facebook-konto är en del av detta.

Enligt de rykten som föregår den presentation som ska ske på måndag handlar det om att de nya tjänsterna knyts samman med Facebook och inte är fristående tjänster på det vis som vi kanske är vana vid att ett mailkonto har varit.

Detta tillsamman med att man redan tagit klivet in bland positioneringstjänsterna, även vi i Sverige ännu inte fått ta del av just detta, innebär att man definitivt kommer att plocka ytterligare aktivitet till sig från andra konkurrerande aktörer och där givetvis Google är huvudkonkurrenten.

Enligt TechCrunch går projektet under namnet "Project Titan". Projektet har diskuterats och spekulerats kring sedan början av det här året, men på måndag ska vi alltså få veta exakt vad det innehåller.

Läs även andra bloggares åsikter om , , ,