Sverigedemokraternas verkliga människosyn

Många av oss har hela tiden vetat att det vi numera ser av Sverigedemokraterna är en välpolerad yta i syfte att anses tillräckligt rumsrena för fler medborgare att rösta på.

Man ska inte tänka rasism och främlingsfientlighet om partiet utan man ska istället tänka att "fan, det ligger nog en hel del i det där snacket om återupprättandet av folkhemmet"

Bakom den yta så finns de verkliga åsikterna exempelvis sådana som vi kan läsa om i Helsingborgs Dagblad som handlar om Landskronapolitikern Per T K Wahlberg och vad han skriver på sin blogg.

Bloggen Full Mental Straightjacket har tagit skärmdumpar på de delar som han citerat i sitt inlägg och som nu har raderats efter publiciteten i HD. Ett tydliggörande utdrag ur detta ser ut så här:

Negrer är genetiskt programmerade för att leva för dagen, vara impulsiva, ha sex med allt som rör sig och att inte ta hand om sin avkomma. Negern har en helt annan strategi än vita och asiater, fast att kalla det strategi är väl att ta i då negerns ”strategi” är en total avsaknad av strategi. Negern är som en dummare, våldsammare och potentiellt läskigare variant av den sorglöse gräshoppan som bara roar sig och spelar fiol hela sommaren lång medan vita och östasiater är som myran som tänker på framtiden och arbetar för att lägga upp förråd inför vintern.

Så gick det att läsa på Per Wahlbergs blogg innan han raderade det hela. Han hänvisar sedan till att det är ett citat från Flashback men att han tyckte det var en ganska träffande beskrivning.

Så ser en betydligt mer sann bild av Sverigedemokraternas människosyn ut. Långt ifrån den polerade yta som Jimmie Åkesson så skickligt försöker inbilla oss inte längre existerar.

Det är på grund av denna människosyn som all problematik i deras ögon landar i den svenska integrationspolitiken. Det behöver inte ta sig så extrema nedvärderande åsikter som de Wahlberg står för, men den grundläggande intentionen i deras politik bottnar i detta.

Just därför ska ni, om ni inte vill likställa er med denna vidriga människosyn, inte lägga er röst på detta parti. 

Uppdatering: 

Per T K Wahlberg har nu meddelat att han lämnar SD till följd av blogginlägget och påtryckningar från partiledningen. En liten ö i ett stort hav? Knappast!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , Intressant.se