Övrig nyhetsmedia vänder Aftonbladet ryggen i Helin/Mellin-affären

Vi vet ju förstås inte vad som verkligen är sant.

Ord står emot ord i den av Aftonbladet skapade Littorin-affären och där till och med Aftonbladet själva har uttalat att Littorins ord är mer värda än de från sitt eget stjärnvittne Anna 30 år.

Littorin har nog, skulle jag vilja påstå lyckats vända på steken fullt ut. Det är nu inte längre hans eventuella vandel som saken handlar om.

Det är Aftonbladet som tycks ha målat in sig i ett hörn och detta inte bara gentemot Littorin och hans försvarare utan även tycks det som om tidningens kollegor på SvD, DN och Expressen har synat den tunna soppa som Aftonbladet försökte koka nyheter i sommartorkan på. Ingen har, så som alltid sker när drevet  går, hängt på och publicerat egna uppslag.

Littorin har stått där upptryckt emot väggen. Moderaternas krishantering kan ännu en gång ifrågasättas, men det är nu Aftonbladet som ifrågasätts allt mer och det är dom, inte Littorin, som får förklara sitt eget agerande.

Det som skulle bli Littorin-affären håller alltmer på att utveckla sig till Helin/Mellin-affären.

En dryg vecka efter att allt briserade borta på Gotland så tror jag att mina första inlägg i frågan är mer korrekta än det jag kastade ur mig när Aftonbladet avslöjade det som jag utgick ifrån att de hade rejält på fötterna för.

Bloggat: Tyskungen, Kent Persson, Maria Abrahamsson, Mymlan

Andra bloggar om: , , , , , ,
Intressant.se