Posterous – mellan bloggen och twitter

Jag gör nu ett allvarligt försök att faktiskt använda Posterous som den fantastiska tjänst det är.

Kontot har funnits ett bra tag, men jag har inte kommit fram till rätt användningsområde förrän nu.

Min tanke är att där publicera det som inte passar in klockrent på den här bloggen, den andra bloggen eller på twitter. Det kan handla om kortare funderingar i farten, bilder, ljudsnuttar, filmer eller något annat. Det jag skickar upp där kommer att gå vidare till Facebook och Twitter.

Mycket av det jag tror kommer att hamna på Posterous först är sådant som fram tills nu har lagts ut på Facebook först. Nu hamnar det där med vidarefeordran från Posterous istället.

Det blir helt enkelt det som hamnar mellan mitt bloggande och mitt twittrande som hamnar på Signerat Kjellberg på Posterous

Jag tror att det kommer att fylla en funktion som jag har saknat.

Andra bloggar om: , , , ,