För varenda unge

Det är lätt att bli avtrubbad av alla olika typer av insamlingar som hela tiden förekommer omkring oss. Likadant är det med insamlingsgalor där kändisar åker omkring och skaffar sig cred eller när de blir världsföräldrar.

Men om vi bortser ifrån det osmakliga i sammanhanget, där man lätt i vissa fall kan misstänka en dold agenda från de medverkande människorna, så finns det ett enormt behov att ägna sig åt välgörenhet av olika slag.

Ett av de områden som jag tycker är viktigast är att skapa bättre förutsättningar för barn omkring oss. Det kan låta som en klyscha men det är ändå där det börjar och ju fler som får rätt förutsättningar från början desto större är också möjligheterna att faktiskt förbättra något i grunden.

 Unicef-pin-liten

Som en liten tiny del av detta tycker jag därför att ett stöd till Unicefs kampanj För varenda unge är på sin plats.

Ni kan göra det direkt hos Unicef genom att bli världsförälder, handla något i deras shop eller genom att skänka en summa pengar. 

Ni kan också göra det genom den kampanj som jag i all enkelhet har satt upp hos Unicef:

Jag har satt upp en blygsam målsättning om att lyckas samla in 1000 kronor och det borde väl inte vara någon omöjlighet att med er bloggläsare och vänner runt om på Facebook och andra ställen tillsammans klara av detta för varenda unge. Eller hur?

Andra bloggar om: , , , , , , Intressant.se