Digster – onödig betaltjänst för låtlistor till Spotify

Att variera sitt musiklyssnande kan vara ett problem ibland. Det kan snurra samma artister och låtar någon gång för ofta.

Universal Music ger oss nu en tjänst, innehållande musik i deras kataloger, som heter Digster där man kan välja en av alla deras låtlistor och få den uppspelad i Spotify eller ladda ner den i iTunes.

Problemet är bara att alla låtlistor inte är gratis. Inte ens om man bara vill lyssna på dom i Spotify där man kanske dessutom som jag redan betalar 99 kronor i månaden för premium-konto. Nu är det ingen svindlande summa för Digsters premium-konto, men det är ändå ytterligare 19 kronor som ska till.

Jag tycker att det är lysande att kunna ta del av andras låtlistor och få nya influenser i sitt lyssnande. Men att betala för detta kan jag inte för mitt liv tro kommer att vara något framgångsrecept.

Jag kan istället tipsa om en annan enkel tjänst som kan tjäna som hjälp i sökandet efter musik. Det handlar om P3spotify som skapar Spotify-länkar till alla låtar som SR P3 spelar varje dag. Ännu bättre är Radiofy.se. Eller varför inte testa Spotyshare.

Med tanke på utbudet som finns är Digsters premiumkonto obegripligt.

Andra bloggar om: , , , , , Intressant.se