Aftonbladet slår under bältet mot Sven-Otto Littorin

Jag kan inte göra annat än att rakt av skriva under på Erik Laaksos blogginlägg om Aftonbladets pinsamma rapportering om Sven-Otto Littorin och den vårdnadstvist han är med om just nu.

Erik Laakso beskriver dessutom på ett strålande sätt hur chefredaktör Helin uttalade sig för ungefär ett år sedan och hur man nu låter rapporteringen om Littorin vara en stängd artikel utan visning av några blogglänkar.

Det är verkligen under all kritik att Aftonbladet och Jan Helin nedlåter sig till den typen av journalistik. Och så finns det dom som pratar om hatet på nätet och den sörja och vinklade sanning som skrivs där.

Journalister på Aftonbladet, och andra som driver den tesen, behöver bara lyfta huvudet från tangentbordet på sin egen redaktion och spana in några journalistkollegor vid namn Claes Petersson och Zendry Svärdkrona. Det är dom som knåpat ihop artikeln om Littorin.

När de sedan funderar över hur fan detta gick till så är det bara att knacka på hos chefredaktör JanHelin. Mannen som sanktionerat snaskeriet.

Bloggat: Thomas Hartman, Johan Westerholm

Andra bloggar om: , , , , , , Intressant.se