Efter pissonsdagen – Nu laddar vi om!

Det blev verkligen inte någon superonsdag för svensk del i OS.

Anjas fruktansvärda fall i störtloppet, på väg mot minst ett silver, tog totalt musten ur mig och man skulle nästan kunna få för sig att sprintåkarna också tappade luften.

Emil Jönssons kaxighet slutade med något som faktiskt måste anses vara ett fiasko. Övriga herrar gjorde det acceptabelt bra och på damsidan fanns det en stor ljusglimt i Anna Olsson och en titt in i framtiden med Ingemarsdotter, Pajala och Falk. Norge och Ryssland tog istället sprintgulden.

Ikväll är det återigen dags för skidskyttetävlingarnas distanslopp. Det är här som både åkstyrka och skyttet kommer allra bäst till sin rätt och om Anna-Carin Olofsson får till det lika bra som i det förra loppet så bärgar hon en medalj.

Helena Jonsson har revansch att inkassera, men frågan är hur hon mentalt lyckas ladda om?

För Björn Ferry kan det nog gå hur som helst. Han har gjort mer än någon kan begära och om han lyckas ladda om ännu en gång så är även han med formen som bevisligen finns ett medaljhopp.

Sedan har vi då Anja.

Hon har i skrivande stund inte tagit beslut om sitt deltagande i superkombinationen och jag skulle bli ganska överraskad om hon skulle kasta sig ut i samma störtloppsbacke en gång till mindre än 24 timmar efter sitt fall.

Andra bloggar om: ,