Nu går vi rakt in i ett monarkiträsk

Det är inte mycket annat att göra i det här läget än att acceptera det närmaste halvåret som ett där vi ofrånkomligt kommer att matas, för att inte säga pumpas, med det svenska kungahuset i allmänhet och det förälskade paret kronprinsessan och hennes man av folket.

Det börjar idag när det förälskade paret har åkt till Afghanistan av alla ställen för att kolla upp hur de svenska soldaterna där har det.

När vi väl når klimax där framme i juni någon gång så handlar det säkerligen om en av tidernas största svenska mediebevakningar som garanterat kommer att ske utan kritik och ifrågasättanden och istället har det strukits medhårs på ett sliskigt och slemmigt sätt från varenda journalist eller annan som bevakar som fått stå där nära det förälskade paret med ett falskt fånleende på läpparna.

Kärleken det förälskade paret visar upp är fin. Det är inte heller fel att svenska soldater i Afghanistan får lite uppmuntran, om det nu hjälper med det förälskade paret.

Men det falska spelet från så många som enbart kommer att göra sitt för att tjäna så mycket pengar det närmaste halvåret är äckligt.

Tänk om dom bara kunde dra iväg och gifta sig i smyg och därmed göra tidernas största blåsning till verklighet.

Andra bloggar om: , , , , , Intressant.se