Galatea

Det var ett tips från Niclas Strandh i slutet av november som fick mig att kolla in bloggen Galateas Livsirritationer.

Det är en personlig blogg av en 24-åring tjej från Borlänge som inte väjer undan för någonting och skriver om sitt liv på ett helt kompromisslöst sätt.

Jag har lite svårt att hitta bra bloggar som skriver om just det personliga och privata på ett vis som varken blir upprepande eller kanske blir skämmigt att läsa. Men Galatea skriver om sig själv och sitt liv på ett så fantastiskt medryckande sätt att jag inte kan låta bli att följa henne.

Jag försöker mig mellan varven på att dela med mig av mina mer privata tankar men till den språkliga nivå och på det vis som Galatea lyckas blogga om sitt liv löpande varje dag och vecka är det inte många som når ens i ett enda blogginlägg.

Så om ni vill läsa annat än de gamla vanliga bloggarna i listan så är Galateas Livsirritationer ett exklusivt kvalitetstips i sammanhanget.

Andra bloggar om: , ,