Hjälp mig göra bästa Spotify-listan över 00-talet

För någon vecka sedan gjorde jag en lista över mina svenska favoritlåtar under det snart insomnade 00-talet.

Nu tänkte jag be om hjälp med att skapa en Spotify-lista över 00-talets bästa låtar oavsett land, artist eller vad som nu kan tänkas vara en parameter.

Jag har skapat listan och lagt in ett fåtal egna favoriter. Jag ber er nu att fylla på med era egna alternativ. Ni får självfallet välja vilka låtar som helst, det är poängen med det hela, men gör det ändå med eftertanke och lägg inte in hela album av en artist.

Hjälp
mig göra en fullkomligt fantastisk Spotifylista med den allra bästa
musiken från 00-talet. Fyll på med era favoriter så får vi se hur galet
bra eller bara galen den blir till slut.

Listan då? Den finns om ni klickar här.

Andra bloggar om: , , , , Intressant.se