Elins golfslag i Tigergate

Tiger Woods “bilkrasch” i Florida.

Nån gång i fredags kväll, mitt under Idol, började det twittras om att Tiger Woods har hade skadats allvarligt i en bilolycka strax intill sitt hem i Florida. Det var länkar till texter och filminslag.

Ganska snart lät det märkligt där det påstods att han först kört på en brandpost och sedan in i ett träd men att färden gått så långsamt att inte ens någon airbag i hans SUV hade lösts ut. Det luktade direkt någon annan orsak än just “bilkraschen” som orsak till hans skador.

Helgen har givit oss kryptisk information eller ingen alls kanske. Det snackas om ett möjligt otrohets- eller svartsjukedrama mellan Tiger och hustrun Elin. Bara spekulationer. Inga fakta.

Steffo Törnquist twittrar om det och ställer ett par alternativ emot varandra:

Oklart alltså om
Elin hade en järnsjua i handen för att rädda Tigermake ur bil eller
krossa hans pannben. Oklart ens om det var en järnsjua”

Han svarar även på en i sammanhanget relevant fråga:

Jag får frågan
vilken golfklubba jag skulle använda för inknackning av pannben. Svar:
min Mashie-Niblick med hickoryskaft. Sylvass.”

Järnsjua, Mashie-Niblick eller något annat. Krossa ruta eller pannben.

Kanske får vi ett svar, men sannolikt inte något som sanningsenligt förklarar vad som hände detta nyhetsfattiga veckoslut där minst 40 personer har dödats vid ett sprängdåd mot ett tåg i Ryssland, på väg mot S:t Petersburg. Men vad är väl en misstänkt terrorattack i Ryssland mot ett eventuellt svartsjukedrama i Florida?

Uppdatering:

Och precis när jag skickade iväg det här inlägget läser jag Tigers egen “förklaring” till det hela. Som jag anade rätar det inte ut något enda frågetecken. Istället är det ord som my fault, private matter och ask for some understanding” som genomsyrar den tomma förklaringen. Som gjort för fortsatta spekulationer och grävande.

Självfallet annonseras detta som EXTRA i Aftonbladet medan Expressen bara har rubriken bannern Tiger Woods olycka.

Andra bloggar om: , , , , ,
Intressant.se