Gratis streamade filmer och tv-serier på HDMT

En intressant sajt som vilken dag som helst, om så inte redan har skett, kommer att omnämnas i de traditionella medierna är HDMT.net som streamar filmer och tv-serier gratis utan inloggning eller något annat. Rakt ut till mottagaren!

En av dom första som bloggade om den var Ted Valentin som igår konstaterade att det är en mystisk sajt:

"Sajten funkar verkligen väldigt väldigt bra. Och jag förstår
fortfarande inte hur den här sajten kan finnas. Att streama film kostar
ju pengar? Finns det någon hake – typ att den fyller din dator med virus och maskar? Eller är det någon miljardär eller hacker som bestämt sig för att ge igen på filmindustrin?"

Sedan är det många bloggar som har uppmärksammat den. Rick Falkvinge ser den som "en ny spelare på piratscenen", Opassande tycker att "siten känns väldigt genomarbetat och är ett utmärkt exempel på hur det kan funka riktigt bra" och Mymlan tycker på Bloggvärldsbloggen att det verkar vara för bra för att vara sant.

Ännu så länge är det i alla fall sant och fullt fritt fram att streama en rad serier och filmer. Gratis kultur till alla ökar väl det allmänna intresset för densamma, eller hur är det?

Jag är fullkomligt övertygad om att den här typen av sajter kommer att öka i omfattning och hur upphovsrättsdetektiverna ska angripa dessa blir intressant att skåda.

Andra bloggar om: , , , , , , ,