Åsa Vilbäck ger mig tillfälliga besökare

Det är märkligt hur det helt plötsligt kan strömma till besökare till bloggen utan att man först fattar varför det ske.

Idag har det, i skrivande stund varit närmare 800 besök här som har landat på ett inlägg om alkohol och den gamla Robinson-deltagaren Åsa Vilbäck från maj i år.

Jag skulle gissa att det inlägget inte hade mer än 100 besökare då när det skrevs och idag har det alltså exploderat.

Besökarna har kommit hit efter en bildsökning på Åsa Vilbäck för att sedan ha klickat sig vidare till den bild från ett omslag till tidningen Café som jag har i inlägget.

Jag fattade bara inte varför den bilden helt plötsligt var så intressant, men efter lite research så tror jag mig ha hittat anledningen. Det handlar om kombinationen av Åsa Vilbäck och Café som så här 11 år senare publicerar en ett antal bilder på "Robinsons tidigare sexsymboler" och där just Åsa är en av dessa.

Så har det sannolikt gått till men jag förstår ärligt talat inte hur detta helt plötsligt kan leda till så enorma mängder sökningar och klick vidare till min blogg.

Att Åsa Vilbäck tycker att det är väldigt fult av Café att nu återigen publicera dessa är en helt annan fråga och är mer ett bevis för att man ska vara medveten om vilka handlingar man kan få leva med längre än man själv villl, något som också Åsa själv ger uttryck för i Aftonbladet.

Andra bloggar om , , , ,