En ny era när Spotify har anlänt till min iPhone

Det kan låta en aning patetiskt kanske, men jag tror att ankomsten av Spotify i min iPhone är början på en ny era i mitt musiknyttjande.

Sedan Spotify kom till datorn för mindre än ett år sedan har lyssnandet successivt förändrats till något helt annat. Om detta har jag bloggat tidigare

När deras app till iPhone nu har släppts så kapas ytterligare en gräns i enkelheten att få tillgång till sin favoritmusik och törsten efter nya idoler. Jag behöver inte ens vara uppkopplad via 3G eller trådlöst nätverk – det går att spara ner sina favoriter direkt i telefonen.

Appen till iPhone behöver säkert filas till en del, vilket säkert kommer, men huvudgrejen finns där.

Premiumkontot är tecknat och chansen att jag köper ytterligare en cd-skiva har minskat till fryspunkten.

Andra bloggar: Jardenberg, Kulturbloggen

Andra bloggar om , , , , ,