Birros nya blogg – Vägen till kärleken

Jag ifrågasatte igår anledningen till att Marcus Birro skulle börja blogga på passagen.se.

Jag förstår fortfarande inte varför det sker, men skit samma med det för nu.

Det intressanta är hans första riktiga inlägg på den nya bloggen "Vägen till kärleken" som är exakt en sådan text som jag tycker så mycket om från hans sida. Det är så han ska hantera sin begåvning och dela med sig av till oss.

Dessutom verkar det vara just detta som är hans ambition när han mitt inne i texten skriver att "jag har sänkt tonläget och höjt blicken. Jag kommer inte bedriva
opinion eller rasa. Den tiden är förbi. Jag har lärt av mina misstag.
Jag har lärt mig att (försöka) vara konsekvent, tålmodig, tolerant. Ärligt, uppriktigt, välskrivet och uppdaterat."

Om det är detta som blir resultatet av återkomsten som annat än bloggare på Expressen så är det värt det. Men jag kan fortfarande inte se att omgivningen i praktiken kommer att vara vare sig snällare eller elakare bara för att det är en passagen-blogg med en länk direkt under signaturen till marcusbirro.se

Andra bloggar om: , , , , ,