Bröder, Beatles och ett sågverk i Hyssna

Det är säkert fördomsfullt, men det är svårt att tänka sig på förhand att en lördagskväll i ett sågverk i Hyssna kan vara något att bli glad över. Men så var det i alla fall i lördags när jag och mina fem bröder hade en av våra årliga träffar tillsammans.

Precis som jag bloggat om tidigare så är mina tre äldre bröder riktiga Beatles-fantaster, huvudanledningen till att vårt meeting den här gången skedde i Örby på eftermiddagen och vid kvarnen och sågverket i Hyssna på kvällen.

För ett år sedan var vi i Liverpool och i lördags var vi i Hyssna. Samma bröder, samma Beatles-musik men en fullkomligt annan miljö än The Cavern Club på 10 Mathew Street i Liverpool.

Den här gången var det ett sågverk intill den kvarnbyggnad som har restaurerats och fungerar som kafé sommartid. En mycket trevlig kväll i en överraskande miljö som varmt kan rekommenderas ett besök.

Kvarnen-i-hyssna

Själva bandet Pepperland då? Ja, det är ett band som inte försöker efterlikna Beatles till utseendet utan istället har smakfullheten att istället se till att låta så likt originalet som möjligt. Detta lyckas mycket bra.

På onsdag drar bandet till Liverpool för att framträda på den internationella Beatles-veckan och i oktober spelar man på Beatles-konventet Come together -09 i Kvänum

Andra bloggar om , , , , ,