Lisa Bjurwalds bristande faktakontroll – del 2

Jag kan tycka att det är pinsamt när jag, här på min lilla blogg, lyckas få fel fakta eller på annat sätt inte skriva rätt. Senast det vad jag vet hände var när jag i samband med hyllningarna av Mats Sundin vid återkomsten till Toronto skrev att man i USA vet hur man hyllar sina hjältar. Toronto ligger som bekant inte i USA

Men mina små fel ter sig ganska oskyldiga i en jämförelse med de upprepade faktafel som Lisa Bjurwald lyckas får till på DN som mer regel än undantag.

För ett tag sedan havererade hon i en text om Hillary Clinton och idag är det dags igen när hon inte har kontrollerat grundläggande fakta om österrikisk politik när hon skriver om denna.

Den här gången är det Magnus Ljungkvist som uppmärksammat hennes brister och ännu så länge har vare sig rättelse eller dold ändring skett.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , Intressant.se