Och så finns det dom som säger att bloggar skriver mycket skit!

Det är med stor förvåning jag landar på Newsmill, kommen ifrån en länk på knuff, och läser miljöpartisten Annika Nordgren Christensens text "Minister Littorin behandlar sin flickvän som en kattunge".

Hon kommenterar Sven Otto Littorins, kanske i överkant, gulliga meddelande på Facebook till sin flickvän.

Rent språkligt är det välskrivet men jag bara undrar var fokus ligger hos en svensk riksdagsledamot, tillika ledamot i försvarsberedningen, när hon lägger ner så stor kraft på en sådan, för politikens skull, totalt ointressant fråga.

Det har i många sammanhang under senare år påtalats hur mycket ointressant skit och allmänt tyckande som sprids på många bloggar, men frågan är hur mycket skit vi ska behöva se svenska riksdagsledamöter få sprida på seriösa sidor som Newsmill?

För övrigt undrar jag hur reaktionen från Annika Nordgren Christensen hade varit om det istället var någon av de kvinnliga ministrarna i regeringen som hade varit lika gullig i överkant mot hennes man eller pojkvän. Det hade knappast resulterat i en Newsmill-artikel i alla fall.

Uppdatering:

Efter en kommentar så inser jag att mitt påstående om att Annika Nordgren Christensen är riksdagsledamot tydligen inte stämmer. Wikipedia har fel ibland. Hon har dock varit riksdagsledamot tidigare i livet…