Twinglyhorans bibelsida

Frisim har lagt upp en söksida för alla som vill fånga upp så många läsare som möjligt via Twingly-länkar.

Den heter Twinglyhor-sök och är enligt upphovsmannen gjord med viss ironi inbakad i paketet och detta tycker jag kanske också märks på kvalitén.

Frågan om att länka till relevanta nyhetsartiklar har jag vid ett flertal tillfällen avhandlat här på bloggen och jag avser inte att för stunden utveckla detta ytterligare.

Det jag däremot kan utveckla är hur jag brukar fånga in de relevanta länkar som jag vill få med i ett inlägg.

Förutom den artikel som jag har grundat mitt inlägg på gör jag sedan ett sök på sesams nyhetssökning där alla relevanta artiklar, med de nyaste överst, dyker upp. Sedan är det bara att välja ut vad som är aktuellt för just detta inlägg och på så vis låta läsarna på de olika nyhetssidorna få ta del av mina briljanta åsikter i frågan.

Personligen tar jag Twinglyhor-sök för vade det beskrivs som – en ironisk inlaga i debatten. Twingly är lite av vad Svensson beskriver det som, nämligen ett verktyg för alla som har något viktigt att förmedla.

Det handlar i grunden om att vilja bli läst och skriver man inte någonting vettigt så är Twingly-länken enbart en kortsiktig lösning utan bestående läsarskaror till bloggen.

Egna blogginlägg om Twingly:

Twinglyhoreriet är konstant, Lägre i tak hos Twingly?, Twingly-effekten på Signerat Kjellberg är 18%

Bloggat i ämnet:

Beta Alfa, Mymlan, Svensson