Elfsborg blåser Blåvitt på Martin Ericsson

Det kan vara så att Håkan Mild och IFK Göteborg vet om vad de går miste om, eller tackar nej till, när Elfsborg nu köper Martin Ericsson från Bröndby?

Sannolikt är det inte så. Snarare har Elfsborg lurat Blåvitt på en spelare som de verkligen ville ha och skaffat sig en mindre sårbar uppställning på mittfältet än när de tvingades klara sig utan Anders Svensson och Stefan Ishizaki under hösten.

Martin-ericsson

Martin Ericsson är en av alla svenska spelare, inte minst från just Blåvitt, som lyckats med konststycket att på tröskeln till en fast plats i landslagstruppen bli utlandsproffs, bortglömd och inte längre vara aktuell för landslaget. Nu återvänder han till Allsvenskan och kommer där att, ironiskt nog, anses vara en stjärna.

Det säger mer om statusen på Allsvenskan än på den kvalité Martin Ericsson besitter. Men det är väl kul, om inte annat för Allsvenskans nya stjärna Martin Ericsson och IF Elfsborg från Borås.

För övrigt trodde jag att de var Tobias Linderoth som skulle flytta hem till Borås till våren. Men han kanske kommer han också.

Relaterat i media:

Aftonbladet Expressen Expressen Dn SvD SvD

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Reblog this post [with Zemanta]