Släkten Kjellberg

Jag har sedan ett antal år haft min släkt upplagd på Genvägar, men har sedan någon månad flyttat över allt till MyHeritage istället som är en fantastiskt mycket bättre sajt för detta ändamål.

Den är inte statisk och beroende av att jag sitter och skriver in alla information själv utan här har det skapats ett samarbete mellan olika delar av min släkt som fyller på med uppgifter efterhand. Så fort man har lagt in en e-mailadress till någon nu levande så innebär det en inbjudan att vara med och delta i arbetet att fylla på.

En hel del av den information som jag hade sedan tidigare, och som nu är införd på MyHeritage, är sådant som min farbror Per-Olof har forskat fram och han är den som verkligen har fångats av den nya samlingsplatsen där han är inne och uppdaterar hela tiden.

Just nu sträcker sig mitt släktträd nio generationer tillbaka i tiden och där en viss Nils Håkansson, min gammel-gammel-gammel-gammel-gammel-gammel-gammel-farfar/morfar född 1670, på min farmors sida är först ut.

Familjen-johan-bengtsson

Även om mycket har fyllts på så saknas fortfarande en hel del, inte minst på min mammas sida. Men där vet jag att det finns en alldeles utmärkt bok att lusläsa för att låta även de anderssonska grenarna i släktträdet växa fram.

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , Intressant.se