Negativ Google-PR för Seniorfixarna

För ett tag sedan bloggade jag om det oseriösa städföretaget Seniorfixarna i Borås och hur de hade misslyckats totalt med sitt uppdrag hemma hos oss.

När jag idag läser vad Nikke Index skriver om blogglänkar och negativ Google-PR så kan jag i det lilla ta fram mitt Seniorfixarexempel.

Det är inte i närheten av något UPS-case, men i alla fall så är det så förödande för Seniorfixarna att om man idag söker på deras namn på Google  så kommer länken till mitt blogginlägg direkt efter deras egen länk till företaget. Dessutom kommer en länk till mitt inlägg från Intressant.se direkt efter mitt eget:

Seniorfixarna

Lite negativ Google-PR i det lilla.

Låt oss se var det här inlägget, med deras namn i rubriken hamnar någonstans i en Google-sökning…

Relaterat:

Nikke Index

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , , Intressant.se