Bloggare jag känner

Under snart 4 års tid har jag först ägnat mig åt att läsa bloggar för att sedan februari 2005 själv ha bloggat. Först under bloggnamnet Kjellbergsweden och sedan början av 2007 under nuvarande Signerat Kjellberg.

Jag har under åren lärt känna en och annan bloggare runt om i landet och någon utanför våra gränser också. Bland personer som jag känner och har träffat är det betydligt mer skralt även om det ändå finns några som jag tänkte ge lite gratisreklam för:

Anders Rosenberg som bloggar i sin roll som journalist på Ulricehamns Tidning. Han skriver personliga betraktelser som grundar sig i livet som journalist och inflyttad ulricehamnare.

Magdalena Andreasson sambo med min lillebror bloggar om sin familj och sitt liv i Rånnaväg, Gällstad, några mil utanför Ulricehamn. Detta sker oftast med rikliga mängder eget tagna fotografier, något som hon tycker är väldigt roligt och som även återspeglar sig i själva bloggnamnet som är Mitt liv i bilder.

Min bror Stefan har försökt sig på att börja blogga för något år sedan, men det blev väl sådär med den saken eftersom han aldrig skrev någonting. Däremot har han nu, när han befunnit sig på Rhodos i en månad för att kurera sina sargade knän, faktiskt skrivit mycket och bra i sin resedagbok. Mitt förslag till Stefan är att fortsätta skriva nu när han kommit hem till skitvädret igen.

Anders och Karin bloggar om renoveringen av sitt hus, en gammal skola, som pågår och säkert kommer att så göra ett bra tag framöver. Att det är en skola de ska bo i kan man även gissa sig till på bloggnamnet Kvartsamtal.

Emma har bott i Göteborg och bloggat privat, men skriver sedan ett tag tillbaka på Kanal 5 och deras TV-blogg. Hon har även varit i New York nyligen, något som jag är extremt avundsjuk på…

Tomas Wikström är en gammal arbetskamrat från mitt gamla jobb. Han bloggar då och då på en blogg för Trångsund Skatepark där han är involverad i deras storslagna planer som ska bli verklighet med start nu under hösten.

Slutligen är det han som var först efter mig att börja blogga av de personer som jag känner, nämligen min farbror Per-Olof som med sin Morfars blogg också ligger närmast mig i vad som det bloggas om. Det blir mest politik och aktuella samhällsfrågor även om det emellanåt smyger in sig lite mer personliga inlägg som nu senast när han beskriver hur det är att vid dryga 70 års ålder lämna sitt hus och trädgård för att flytta till en trerumslägenhet vid sluttningen på Mösseberg.

Det kanske finns någon mer jag känner som bloggar och som har dolt detta för mig. Om det är så är det bara att ge sig till känna!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,