Bella får alla att balla ur

En besviken fotbollsspelare, i det här fallet Fredrik Berglund i Elfsborg, uttalar sig till en tidning om det märkliga att han, i hans eget tycke, inte får spela när laget har haft svårt att göra mål och han själv har den bästa målstatistiken i laget.

Att Berglund klagar är inget nytt, men att Elfsborg som förening känner sig en aning pressade verkar vara den egentliga nyheten. De har nämligen kastat sig över Borås Tidning, som publicerade Berglund kritik igår morse.

Borås Tidning fick anklagelsen att försöka sprida dålig stämning i truppen. Jag visste inte att Borås Tidning hade ett ansvar att hålla stämningen hög i Elfsborgs spelartrupp. Detta trodde jag var Stefan Andreasson, Magnus Haglund och dom andra klubben som skulle göra.

Varför skulle tidningen låta bli att skriva en artikel om en av lagets mest namnkunniga spelare när han anser sig felaktigt behandlad?

Sedan kan man självfallet tycka att Berglund skulle ta sin kritik med Magnus Haglund, något han kanske har gjort utan att få de svar han önskade.

Så länge det passar att tidningen går klubbens ärenden, så som de gjorde när Daniel Mobaeck kört bil på fyllan, är allt frid och fröjd och man är tysta. Men när det inte passar så skäller man på den som i mångt och mycket är en supporter och föder sjuhäradsbygden med Elfsborgsartiklar nästan året runt.

Relaterat:

Aftonbladet

Borås Tidning

Läs även andra bloggares åsikter om , , , Intressant.se