Hitta den rätta känslan med Moleskine

Hur mycket jag än använder min laptop och alla dess finesser som finns tillgängliga på nätet och i diverse andra program, så har jag ändå ett stort behov av att kunna göra små och stora noteringar på papper.

Jag har provat att sköta detta via diverse olika lösningar på internet, men har aldrig riktigt hittat den rätta känslan.

Det är just här den ultimata möjligheten att göra noteringar med penna på papper kommer in. Det handlar om Moleskines olika anteckningsböcker, kalendrar och andra alternativ.

Moleskine_pocket_plain_notebook00

Det kan säkert tyckas en aning löjligt att köpa diverse anteckningsböcker av märket Moleskine, men känslan för vad som noteras i är i allra högsta grad relevant.

För att förstå möjligheterna, och hur Moleskine-nördig man kan bli, rekommenderar jag er att läsa Moleskine Notebooks: The Ultimate Guide som bloggen Put Things Off har sammanställt.

Om ni inte hittar Moleskine i någon bokhandel eller liknande så går det att beställa via den skandinaviska webbutiken för Moleskine som har sitt säte i Danmark.

Relaterat:

The Moleskine site

The Moleskine Stories

Moleskine city guides and blogs

Detour – Moleskine exhibitions and interviews

Andra bloggar om: , , , Intressant.se