Den bittre motorfjanten som blev en dansfjant

Tony Rickardsson har bytt ifrån speedway, som jag inte ens anser borde kvala in som en sport, till att dansa i TV4 varje fredagskväll.

Det är förvisso ett byte till något som jag i alla fall kan gå med på är en sport och där det kan finnas något intressant att titta på, nämligen de vackra kvinnliga deltagarna även om nu inte Tonys danspartner tillhör en av dessa.

Ikväll är det final mot mat-Tina och att Tony Rickardsson kommer att vinna är väl ganska självklart. För vem skulle annars alla smygtittande motorentusiaster, och nyblivna dansexperter, i vårt land ringa in och rösta på?

Förresten har jag redan svaret på vem som blir nästa års deltagare med motorbakgrund, rolig dialekt och tvåtusen skruvar i kroppen. Självklart kommer Kenny Bräck att dansa för oss 2009!

Hur är det då med mina egna danskunskaper kan man undra? Förutom att jag är extremt bra på att dansa när jag druckit några öl så består min kapacitet på dansgolvet i noll och ingenting. Det är kanske just därför som jag är så grymt imponerad av alla andra som kan dansa både nyktert, vackert och sexigt…

Relaterat:

Svd Dn Aftonbladet
Intressant.se