Milla Judit Kjellberg

I torsdags kväll, den 11 oktober klockan 22.52 för att vara exakt, föddes äntligen min andra dotter.

Hon heter Milla Judit Kjellberg.

Milla som tilltalsnamn och Judit efter min farmor.

Img_1821_2

Img_1814

Fotobloggen, som har gått under benämningen Nora Linnea Kjellberg, byter nu naturligt namn till Nora & Milla.

Allt har så här långt fungerat på ett oförskämt bra sätt.

Jag har inte ens någonting negativt att säga om den personal som hjälpt oss igenom de senaste dagarna, något som jag nog hade räknat med när jag visste hur det såg ut för några år sedan när min första dotter föddes. Det har varit klockrent och professionellt arbete från läkare till barnmorskor och BB-personal.

Väl hemma är det mest en dotter på 2,5 år som inte riktigt vet hur hon ska hantera en situation där hon ska dela sin uppmärksamhet med någon annan på 51 cm och 3500 gram. Men det löser hon, garanterat lika galant som allt annat, under de närmaste dagarna.

Andra bloggar om: , , , , , , , , Intressant.se