Schulman försvann innan höstlöven föll ner

Alex Schulman känner att han inte kan stå för det han skriver i sin blogg och att han inte längre bara vill vara blogg-Alex.

"Jag tog en paus och läste igenom mina inlägg. Jag såg då att det fanns
ett innehåll där som jag inte kunde stå för. Jag kände om jag skulle
fortsätta i den här takten skulle jag hamna i ett landskap som jag inte
ville vara i. […] Det är väldigt dystert om det enda läsarna vill ha är min elaka
kommentarer. Jag har gjort olika saker i livet och alltid fått respons
av mina läsare."

Så smart som han ändå är kan det knappast har gått honom förbi att det han bloggat om till största delen handlat om provokationer i syfte att få fansen att ställa sig upp och jubla i kommentarsfältet.

29 juli undrade jag när Alex Schulman skulle få sparken från Aftonbladet. Utåt sett sägs det inte att han fått sparken, vilket kanske inte heller är fallet, men han slutar i alla fall att blogga på Aftonbladet i enlighet med alternativ 1 i min fråga – innan höstlöven har fallit.

Relaterat:

Aftonbladet

Svd1

Svd2

Dn

Andra bloggar om: , , , , Intressant.se