Göran Persson återtar greppet

Trots att det är mer än ett år sedan valförlusten, där han meddelade sin avgång, och ett drygt halvår sedan överlämnandet till Mona Sahlin så släpper inte Göran Persson taget om medieutrymmet.

Nu är det dags för utgivning av hans bok "Min väg, mina val" och svensk media och bloggosfären hakar på för fulla muggar. Redan nu har det presenterats ett antal artiklar om boken och jag är alldeles övertygad om att det kommer fortsätta att så ske under en tid framöver.

Det är inte så att jag vill ha tillbaka honom som statsminister på något vis, men nog känns det, på gott och ont, ännu så länge betydligt tråkigare med Mona Sahlin.

Jag ska klicka mig in och beställa hans bok nu och så får vi se vad jag eventuellt skriver om denna.

Relaterat:

Min väg, mina val (ISBN: 9789185555130)

Svd

Dn

Expressen

Andra bloggar om: , , , Intressant.se