Linda Rosings tragik fortsätter

Allt sedan hon gjorde entré i de svenska folhemmet via Big Brother så har vi i media fått leva med Linda Rosings bravader, det ena konstigare än det andra.

Vi vet inte hur hon är egentligen, i alla fall inte jag, men om man gör en bedömning utifrån mediabilden, de uttalanden som sker och vilka karriärsteg hon har tagit så är det en alltmer tragisk bild av en vilsen människa som framträder.

Hon framstår som en mycket godtrogen person som uppfattar varje litet halmstrå som en nystart, en räddning och en nystart på hennes liv.

De senaste förvecklingarna handlar om att hon (återigen!) har lämnat Fadde och nu ska starta en ny karriär (återigen!). Nu handlar det om att hon skrivit ett kontrakt med porrföretaget Private för att börja spela in erotisk film som ska kunna laddas ner på mobilen eller köpas på DVD. Som hon själv uttrycker det "jag kan gå längre utomlands".

Hennes godtrogenhet har återigen satt henne på en båt som hon med största sannolikhet kommer att vilja lämna om inte allt för lång tid. Vad är det då som kommer att vara räddningen och nystarten i hennes liv?

Aktuella länkar:

Aftonbladet

Aftonbladet

Andra bloggar om: , , , , , , , , Intressant.se