Stina lägger ord i munnen

Jag tyckte att första avsnittet av Stina Lundberg Dabrowskis självbetitlade lördagsunderhållning "Stina" var helt okej och jag hade förväntingar på fortsättningen.

Förutsättningarna finns där i princip i varje enskilt program, men till min stora förvåning har lever inte programledaren själv upp till till sitt rykte och mina förväntingar.

Det som är det allra största problemet är hennes sätt att intervjua sina gäster. Hon ställer inte frågor och väntar på ett svar. Hon väljer istället att själv berätta om vad hon fått fram i sin research och om inte gästen väljer att svara tillräckligt utförligt fyller Stina på med ännu mer.

Denna strategi fungerar betydligt bättre i den form som Stina tidigare ägnat sig åt när hon porträtterat en storhet i varje enskilt program. Nu blir det inte bra.

En annan sak som jag också börjat störa mig på är att publiken applåder så förbannat politiskt korrekt åt vad gästerna säger oavsett om det är värt det eller inte.

Uppdatering:

Uppenbarligen har det varit interna diskussioner efter inspelningen av kvällens program där bland annat Laleh intervjuades. Redaktionen tyckte att det var en katastrof och ville bryta. Stina tror att tittarna delas i två läger angående denna intervju.

För den som sett just Laleh tidigare vet att hon alltid svara på det vis hon gjorde i kväll. Faktum är att hon pratade betydligt mer än vad jag tidigare sett.

Andra bloggar om: , ,