Ska Mona sänkas före kongressen?

Niklas Svensson fortsätter sitt tuggande på Politikerbloggen med rykten och hemliga källor som säger det ena och det andra.

Det finns säkert mycket i övrigt att säga om förmedling av obekräftade rykten, men faktum är att många av de spekulationer som framförs sedan visar sig stämma relativt bra. Frågan som då infinner sig är hur sant måndagens inlägg om Mona Sahlin är:

Nya rykten som rör Mona Sahlin når nu Politikerbloggen. I ett meddelande skriver en tipsare:

En skandal kommer brisera typ någon vecka innan hon ska utses. En redaktion sitter med material som tydligen ska släppas då.

Jag undrade för ett tag sedan när scoopet om Mona skulle komma. Efter det har den ene efter den andre officiellt slutit upp bakom Mona som partiledare, men nu påstår alltså en tipsare till Politikerbloggen att det finns den typen av information.

Om det ligger någon sanning bakom ryktena så förstår jag inte vad de väntar på. Mona är sedan ett tag tillbaka den enda kandidaten och det enhälliga förslaget från valberedningen. Finns det någon skam i kroppen hos den/de som sitter på information av det här slaget så borde den bli offentlig snarast.

Mona har tagit rejält med stryk förr och om det nu handlar om att hon ska bort en gång för alla så finns det ingen anledning att dra ut på det lidandet ändå inpå partikongressen och valet av henne som partiledare.

Andra bloggar om: , , , , , , , Intressant.se