Blås av drevet

Är det inte dags att blåsa av drevet mot Lars Danielsson nu?

Låt nu katastrofkommissionen återuppta sitt arbete och ge tillgång till allt material så att vi en gång för alla får veta vem som gjorde vad och vem som inte gjorde vad de skulle de där dagarna för flera år sedan.

Detta gäller i allra högsta grad Lars Danielsson som, grundat på tidigare fakta, blev rejält åtgången av både katastrofkommissionen och sedan JO.

Nu fortsätts det att förlöjliga honom i diverse olika sammanhang som om han vore vår nya offentliga narr utan att någon, eller i alla fall väldigt få, reflekterar över hur detta påverkar Danielssons psykiska hälsa.

Låt Danielsson vara i fred fram till den dag det finns nya fakta på bordet som visar om det finns något att tillägga till tidigare kritik gentemot honom. Och finns det fakta redan nu så lägg fram dessa och sluta insinuera som bland annat Lena Mellin på Aftonbladet gör när hon pratar om korruption och årtiondets politiska skandal.

Vad är det för korrumperande uppgifter Lena Mellin vet eller tror ska komma fram som så fundamentalt förändrar bilden av en allmänt tafflig hantering julen 2004?

Att det var Lars Danielsson som drog igång jordskalvet som ledde till tsunamin i sydostasien?

Uppdatering:

DN: Danielsson kränkt av mediebevakningen

Sveriges Radio: Kränkande att bli utpekad som lögnare text intervju

Andra bloggar om: , , , , , , , , , Intressant.se