Hey Baberiba har stangerat

Jag tror att Jan Gradvall skrev i DI Weekend i fredags att programmet har blivit en institution i svensk tv. Jag tycker att det hyllade programmet Hey Baberiba har tappat stinget under hösten.

Det har kört fast i parodier som inte längre är speciellt lika orginalet. Alla som imiteras kan inte ha Christine Meltzers uppspärrade ögon som blickfång, David Hellenius lite korkade framtoning som personligt drag eller Peter Magnusson som överklasskille.

Smekmånaden verkar helt enkelt vara över, i alla fall från min sida. Just nu verkar trions talang har räckt till några roliga säsonger innan deras upprepningar övergår från humor till plågsamma upprepningar.

Jag hoppas att de snart kommer in i en andra andning, förnyar sig och bevisar motsatsen till det jag har upplevt undet hösten. Det enda som fortfarande håller någorlunda klass är de allt kortare avsnitten av Familjen.

Svenska bloggar om: , , , , , , ,

Bloggportalen Intressant.se