Pinsamt Blåvitt!

Utan att ha sett eller hört en endaste minut från IFK Göteborgs match mot AIK idag så måste jag ändå säga att bara vetskapen om ytterligare en resultatmässig utskåpning i allsvenskans slutskede är riktigt, riktigt pinsamt av en förening som vill aspirera på SM-guld.

AIK vinner med 4-0 idag. Kalmar FF vann med 3-0 i helgen som var. Hur i hela världen är det möjligt att så totalt tappa alla koncept?

Guldkampen i bubblan allsvenskan går vidare mellan AIK och Elfsborg. Båda vinner idag och Elfsborg leder fortfarande med 1 poäng. Men just nu är det fördel AIK inför de två avslutande matcherna.

Gnaget möter GAIS och Malmö FF (ännu ett lag med en pinsam säsong).

Elfsborg har svår, svår bortamatch mot Helsingborg som spelade sin elfte raka match utan förlust när de slog Kalmar FF med 4-2. I slutomgången på Borås Arena väntar Djurgården. Visst ser AIK ut som favoriter på pappret?

För övrigt så märks det inte av någon guldfeber att tala om i Borås. Det är vi alldeles för pryda för att drabbas av i någon högre utsträckning.

Eller vi förresten – jag håller ju på det just nu pinsamma gänget från Götet!

Kom förresten ihåg vad det är som kan avgöra om det blir guld eller inte för Elfsborg. Kalle Svenssons mål i premiären på Borås Arena kan visa sig betyda mycket mer än besvikelse efter ett aprilderby…

Svenska bloggar om: , , , , ,

Bloggportalen Intressant.se