Sluta gagga om kd-spioner

Man ska självfallet inte infiltrera andra partier i en valrörelse, eller annars heller för den delen. Problemet är att just nu blir det spel för gallerierna från Expressen och Marita Ulvskog.

Om det inte finns mer konkret att komma med så är min tolkning av det hela att det var en 20-årig medlem i kdu i Stockholm som försökt briljera lite för sina medlemskollegor och ta reda på något hemligt. Att hon sedan kandiderar till riksdagen med det dåliga omdömet är mer oroande.

Ungdomligt oförstånd brukar det kallas i andra sammanhang.

Ett tecken på att det faktiskt inte finns mer att rapportera i frågan är att journalisten på Expressen Niklas Svensson idag berättar hur avslöjandet gick till och att Marita Ulvskog fortsätter skrika om att Göran Hägglund ska lägga alla korten på bordet. Alltså vet varken Expressen eller Ulvskog något mer av värde för då hade detta varit publicerat för länge sedan.

Med tanke på hur viktig makten i vårt land är så är jag alldeles övertygad om att det trixats och fixats i grumliga vatten på en rad andra sätt i den här valrörelsen.

Skillnaden är att det har skett på ett proffsigare sätt än en tafflig 20-åring från kdu i Stockholm.

Till sist; tillsammans med Marita Ulvskog minns vi den socialdemokratiske opinonsanalytikern i vintras som höll i förtalskampanjen mot Fredrik Reinfeldt från sossarnas högkvarter.

Den som är utan skuld kastar första stenen…

Svenska bloggar om: , , , , , , , , , ,

Bloggportalen Intressant.se