Linda Rosing – en vilsen själ

Nog för att vi har sett nya partier presenteras som har varit mer eller mindre seriösa. Men i ljuset av vad som nu sker med bildandet av Unika partiet med Big Brother-Linda Rosing som partiledare så måste vi ha sett det minst seriösa någonsin!

Självfallet ska vi ta de frågor som Linda Rosing listar på sin hemsida, men inte av ett parti med henne som partiledare.

Till Aftonbladet säger hon följande om det nya arbete som marknadschef på ett pokerföretag som hon skrev kontrakt för i juni månad:

"Detta är ett stort beslut att fatta. Jag får ju i så fall ge upp mitt nya jobb och satsa på det här istället."

Jag känner inte Linda Rosing, och har aldrig träffat henne, men hon framstår som en oerhört vilsen människa som leds in i olika märkligheter av människor som vill utnyttja hennes blåögdhet och vilja att vara alla människor till lags.

Jag tycker uppriktigt synd om henne.

Sedan finns det också dom som själva inte lyckats nå ut tillräckligt bra med sitt budskap som nu försöker utnyttja den publicitet som Linda Rosing får.

Sofia Karlsson, talesperson för Feministiskt Initiativ, skriver i sin "blogg":

"vi
gärna ser Linda Rosing som medlem i Fi om hon vill arbete politiskt
mot mäns våld."

"Men jag tycker att det är fantastiskt att någon som
har ett medieutrymme och som faktiskt tror jag många lyssnar på,
vill använda sig av det utrymmet till att göra den här världen lite
bättre att leva i."

Jag misstror inte Linda Rosings ärliga avsikter. Det gör jag däremot om personer som Sofia Karlsson som nu tycker att Linda är välkommen i hennes parti för att många lyssnar på Linda.

Det är rent skitsnack för att själv kapa åt sig lite av det utrymme i media som Sofia och Gudrun själva har misslyckats med det senaste året.

Svenska bloggar om: , , , , , ,

Bloggportalen Intressant.se