Spännande deltagare i “Så mycket bättre” 2013

Det är bara ett namn från min önskeuppställning till Så mycket bättre 2013, men det är en betydligt mycket mer spännande uppställning  förhand än de senaste två åren.

Titiyo har jag önskat i flera år och nu är det dags för henne att få vara med och briljera. Hon har varit en stor favorit ända sedan hon slog igenom i slutet av 80-talet och varför hon inte är större idag än den ölreklam hon ägnat sig åt är för mig en gåta.

Agnes är fortfarande Idol för mig även om hon har gjort en del helt okej poplåtar och lyckats bra även utanför Sverige.

Första associationen till Ulf Dageby är Nilecity och Weiron i ottan (!) och sedan vet jag ju att han var en del av Nationalteatern. Deras musik kan jag en del av men inget av hans egen.

Lill Lindfors är ju den stora giganten i år. Hon är givetvis en stor artist där de andra får svårt att välja alster att tolka.

Bo Kasper är en favorit  med sin orkester och deras musik gillar jag enormt mycket.

Ken Ring blir årets bad boy som omvänds och blir folkkär framåt juletid.

Slutligen Ebbot Lundberg vars musik jag lyssnat en hel del på utan att på något vis vara ett stort fan. Hans medverkan har en överhängande risk att resultera i hela sveriges mysfarbror.

Ett gäng utan samma självklara stjärnglans bland folk i allmänhet som tidigare två år, men det tror jag inte är någon som helst nackdel.