Återkomst till bloggandet?

Det som var mitt största fritidsintresse i många år – att skriva på mina olika bloggar har under många år nu stått på sparlåga. Mycket av tiden lades under 10 år istället på träning och min löpning också där skrev jag på den bloggen som var för detta. Det senaste dryga året har jag sakta men säkert rehabilerat mig efter en stroke jag fick i december 2020. Om detta har jag då och då skrivit på min personliga blogg. Nu tänker jag mig då att ge mig på att skriva om politik och samhällsfrågor igen efter många år och det gör jag med vis tvekan som grundar sig i att orka med att ta den debatt som jag vet kommer med skrivandet. Hjärntröttheten efter stroken tillsammans med en mycket större känslighet för stress är något jag inte vet hur jag kommer att hantera. Men nu har jag funderat på det länge och tänker i alla fall ge det en chans.